AdWords aplikacija od sada i za iOS!

Kao i većina ljudi danas, verovatno ste i vi stalno u žurbi i u stalnom pokretu, ali vaši klijenti ne žele da čekaju, vaša kampanja neće sama da se podešava! 

Sada možete da pratite sva dešavanja i da radite na svim izmenama preko svog Iphone-a. Možete redovno ažurirati sve budžete, uvek budite u toku kako napreduje vaša kampanja. Ovaj besplatan alat će vam omogućiti da pratite koliko dobro vaše ključne reči, oglasi i kampanja rade, što vam dalje omogućava da pametno rasporedite budžet I da pratite rezultate.

Aplikacija je osmišljena kao mali pomoćnik gde ćete moći da pratite sva dešavanja na vašim kampanjama, a ne kao zamena za desktop Google AdWords alat, što znači da nećete moći da kreirate novu kampanju od nule, ali ćete besprekorno moći da održavate i pratite postojeće kampanje.

Takođe, u svakom trenutku možete pauzirati svoju kampanju ako je to neophodno, kao i da pokrenete novu koju ste već kreirali na desktopu. Komandnu tablu uvek možete prilagoditi svojim potrebama. Pored toga, dobijaćete i notifikacije kada je vaš budžet pri kraju, kao i to kada je dobar trenutak da iskoristite neku šansu ‘opportunities’.

 

Preuzmite aplikaciju iz App store-a za svoj Iphone ili Ipad, vreme je da budete sigurni da sve funkcioniše kako treba, gde god da ste, takođe možete i pogledati video tutorijal, kako biste imali jasniju sliku na koji način se koristi Google AdWords iOS app.

autor: Marija Mandrapa

Pošaljite Besplatan Upit