Online marketing kampanje

Vi ste pronašli nas, mi ćemo pronaći vaše klijente!

Internet marketing

Pod pojmom "Internet marketinške kampanje" podrazumevamo objedinjen proces istraživanja i kreiranja strategije Internet nastupa u odnosu na željene ciljeve.

Dobra strategija online nastupa može dati vrhunske rezultate koji u odnosu na utrošeni budžet mogu da budu i znatno uspešniji od klasičnih vidova marketinga.

Bilo da posedujete postojeći Internet biznis koji želite da učinite profitabilnijim, ili poslujete na tradicionalan način, a uviđate da Vam je potrebna strategija nastupa na Internetu ili ipak samo imate ideju da započnete Internet biznis – mi Vam možemo pomoći.

Integrisanje strategija online nastupa

Ono što čini sinergijski efekat jedne kampanje na Internetu je integracija svih vidova online oglašavanja u jednu sveobuhvatnu strategiju nastupa, koja će dopreti do ciljne grupe, bez obzira na to gde provode vreme na Internetu.

Integrisana strategija online nastupa podrazumeva kombinaciju korišćenja socijalnih mreža, Google servisa i Newsletter alata u pojedinačnoj meri koja odgovara ponašanju ciljne grupe, do čega se dolazi početnim istraživanjem.

Posle istraživanja ciljne grupe, pristupa se određivanju njihovih potreba i kreiranju strategije nastupa po kojoj ih nećemo "napasti" reklamom, već ćemo im prvo dati korisne informacije i zanimljivosti, koje će im pomoći da se opredele za ono što im nudimo.

Oglašavanje i reklamiranje na Internetu

Oglašavanje na Internetu predstavlja skup strategija i tehnika koje koriste Internet kao kanal poslovne komunikacije za podršku ostvarivanja generalnih marketinških ciljeva organizacije ili preduzeća.

Reklamiranje na Internetu koristi principe koje nudi direktni marketing oslonjen na rast i razvoj telekomunikacija i informatičku tehnologiju.

Internet oglašavanje i reklamiranje su zapravo interaktivni direktni marketing. Ova vrsta marketinga obuhvata, kako kreativni, tako i tehnički aspekt Interneta, uključujući dizajn, razvoj, reklame i marketing u konvencijalnom smislu reči.

Duboka i precizna fragmentacija tržišta koju omogućava Internet oglašavanje, a čiji je ishod „jedan čovek — jedan segment", omogućava prelazak sa masovnog na mikromarketing.

Usluge

Pogledajte usluge koje pružamo u oblasti Online marketinga

Facebook kampanje

Community management | Facebook Ads | Facebook aplikacije

Vaša reklama se pojavljuje u online okruženju koje je poznato, prijatno, zabavno korisnicima Interneta, i gde provode veliki deo svog slobodnog vremena, što otvara mogućnost da im na više informacija različitih načina plasirate oglasnu poruku (tekstualne poruke, web linkovi, fotografije, video snimci...).

Više informacija

Google AdWords kampanje

Google Search Network | Google Display Network

Google Oglasi ili Adwords, sistem plaćenih ciljanih oglasa i glavni marketinški proizvod Google korporacije. Google oglasi se prikazuju kao sponozorisani oglasi, iznad i pored regularnih (besplatnih) rezultata pretrage, kada neko pretražuje određene ključne reči.

Više informacija

SEO (search engine optimization)

Analiza mikro-niša ključnih reči | On-site optimizacija | Off-site link building

Optimizacija web sajtova i pozicioniranje za regularnu Google pretragu naziva se SEO (Search Engine Optimisation) ili Optimizacija za Internet Pretraživače. Naša kompanija pruža uslugu SEO optimizacije koja se sastoji iz niza aktivnosti koje dovode do toga da Google prepozna Vaš web sajt kao visoko rangiran.

Više informacija

YouTube oglašavanje

Trueview In-stream | Trueview In-display | Trueview In-search ads

Pomoći ćemo vam da iskoristite brojne prednosti koje YouTube oglašivačka platforma pruža kako biste plasirali video oglase svojoj ciljnoj grupi.

Više informacija

Instagram kampanje

Vođenje naloga | Instagram oglasi - Image Ad, Video Ad, Carousel Ad

Uz nizak CPC i visok enagagement obezbedićemo Vam reprezentativno prisustvo na jednoj od najvećih svetskih mobilnih platformi za oglašavanje!

Više informacija

Ostale usluge

Izrada web sajtova | Izrada Android aplikacija | Edukativni seminari

U ponudi kompanije CreITive su i druge usluge koji se ne tiču direktno online marketina. One se baziraju na razvoju složenih Web i Android aplikacija, kao i edukacije gde težimo podizanju svesti o značaju prisustva kompanije na Internetu.

Više informacija
Pošaljite Besplatan Upit