Ostale usluge

Izrada web sajtova

Izrada web sajtova je primarna usluga koja je u ponudi kompanije CreITive.

Izrada svih web sajtova se radi isključivo po zahtevu klijenta, pri čemu svaki klijent ima mogućnost ažuriranja podataka preko "CreITive CMS"-a, sistema za upravljanje sadržajem na web sajtu koji je razvijen od strane naše kompanije.

Razvoj "CreITive CMS"-a (sistema za upravljanje sadržaja na web sajtu) je pokrenut 2010. godine a danas je izrastao u jedan od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu po pitanju jednostavnosti upravljanja sadržajem, nadogradivosti i bezbednosti.

U ponudi su:

  • Izrada CMS wWebsite-a. CMS predstavlja sistem za upravljanjem sadržajem i omogućava korisnicima samostalno uređivanje tj. održavanje web stranica. Za razliku od statičkih prezentacija, internet prezentacije, bazirane na nekom od CMS sistema, omogućavaju lake izmene i nadgledanje velike količine podataka poštujući vremenski sled događaja. CMS web sajt predstavlja kompletno rešenje kako za korporacijske sajtove tako i za jednostavne lične prezentacije.
  • Izrada Landing page-a. Landing page (odredišna stranica) je moderan koncept web stranica koji ima zadatak da brzo i efikasno promoviše projekte, događaje ili proizvode.
  • Izrada internet prodavnica. Internet prodavnica ima mnogo prednosti, počev od toga da je posetiocima dostupna 24h dnevno, 7 dana u nedelji, preko minimalnih troškova održavanja, pa sve do izbora različitih proizvoda na jednom mestu, „plaćanja iz fotelje", odnosno uz pomoć kreditne kartice ili pouzećem i kućne dostave. Tu je i mogućnost da svoje proizvode plasirate na milionsko tržište i tako povećate mogućnost prodaje Vaših artikala i naravno ostvarite veći profit.
  • Custom development. Zbog toga se često javlja potreba za kreiranjem jedinstvenih online poslovnih rešenja. Dobijena prezentacija obično nije konvencionalna u smislu funkcionalnosti i nastupa ka publici. Custom development treba da dostavi jedinstveni korisnički interfejs, proces rada i sistem koji korisniku pruža više koristi od tradicionalnih rešenja. On najčešće pred sobom ima zadatak da rešava jedinstvene i složene poslovne zahteve.

Više informacija o paketima, referencama i ostalom što je vezano za naš sistem, možete naći na sajtu www.izrada-web-sajtova.rs koji detaljnije pruža uvid u sve stvari koje su gore navedene. Formular za besplatnu procenu izrade web sajta možete popuniti ovde.

Izrada Android aplikacija

Razvoj Android aplikacija smo pokrenuli sa idejom da integrišemo razvoj web aplikacija (sajtova), online marketing i aplikacije na mobilnim telefonima kako bismo otišli korak dalje i informaciju o klijentovom proizvodu ili usluzi učinili dostupnom za potencijalnog kupca gde god da se on nalazi.

Na našem sajtu http://www.android-aplikacije.rs možete naći više informacija o ovoj usluzi. Formular za besplatnu procenu izrade aplikacije možete popuniti ovde.

Edukacija

Ova usluga se bazira na konkretnim seminarima, obukama i treninzima sa ciljem da se zaposleni u marketingu, menadžmentu ili PR sektoru bilo koje kompanije osposobe za samostalno vođenje online marketinških kampanja. Ovaj proces je vrlo zahtevan i dugoročan pa ukoliko postoji interesovanje za ovaj tip usluge, možete nas kontaktirati kako bismo imali detaljnije informacije o potrebama Vaše kompanije.

Pošaljite Besplatan Upit