Ima li vas na Snapchat-u?

Ili ste čuli za njega ili niste čuli. Neki su ga instalirali, neki nisu, neki su ga zatim deinstalirali kada su videli o čemu je reč, dok drugi nikada nisu želeli da ga instaliraju, jer otkud sad pored Facebook-a, Instagrama, Twitter-a još jedna društvena mreža? Previše je. Svakako spadate u neku od spomenutih grupa. Ali evo pravog trenutka da se obrazujete po pitanju ove aplikacije, ako već niste do sada.

Snapchat predstavlja aplikaciju za dopisivanje na neki svojstven način. Koji?

Tako što govorite o svom životu kroz fotgrafije i video snimke, ali sve što objavite od sadržaja vrlo brzo, kroz nekoliko sekundi se „samouništi“, bolje rečeno nesrtaje.

Zašto bi neko objavljivao fotografije i video snimke iz svog života, da bi oni zatim nestali za svega par sekundi? Zvuči banalno, zar ne? Ne sudite prerano. Dajte mu šansu, isprobajte njegove čari, pa da vas onda čujemo.

Neke statistike pokazuju koliko je Snapchat ustvari popularna aplikacija, a da toga nismo ni bili svesni.

Statistike kažu sledeće:

  • -Skoro devet milijardi video zapisa se pregleda na dnevnom nivou putem Snapchata.
  • -U Americi preko 50% osoba od 17 do 35 godina koristi Snapchat.

Ovo su samo dve stavke koje pokazuju mnogo i govore jasno da je Snapchat u koraku sa Facebook-om i Instagramom.

Ako bismo se osvrnuli na neki KRATAK period iza sebe, sigurno bismo pomislili: „Oh, ta neka NOVA aplikacija zvana Snapchat“, ali Snapchat je itekako stara aplikacija, ona postoji u svetu već pune 4 godine.

Danas nikada nije kasno da se instalira nova aplikacija! :) Ukoliko vas je ova kratka priča o  Shapchat-u zaintrigirala, zašto ne biste već sada postali deo njegove priče? 

Prijatelje možete dodavati po username-u, ako znate njihov username, takođe možete iz svog imenika dodati osobe koje imaju aplikaciju instaliranu, i možete to uraditi pomoću „snap“ kodova. Snap code koji ste recimo screenshot-ovali, vrlo jednostavno ga uploadujete i na taj način dodate osobu. Takođe, funkcijom „Nearby“ možete i da dodate za prijatelje osobe koje su u vašoj blizini!

Želite detaljnije uputstvo o korišćenju aplikacije? Pogledajte  snimak!

 

Autor: Marija Mandrapa

Pošaljite Besplatan Upit