Momenat koji smo čekali: AdWords lansirao Android aplikaciju

Sve koji se bave AdWords oglašavanjem obradovala je vest da svojim kampanjama mogu upravljati preko svojih mobilnih telefona. To znači da se sada pomoću smartfona može obezbediti neometano funkcionisanje AdWords kampanja bez obzira na to gde se nalazite.

 

Dostupne mogućnosti

AdWords aplikacija omogućava:

● Praćenje statističkih podataka kampanja;

● Izmenu ponuda i budžeta;

● Primanje upozorenja i notifikacija u realnom vremenu;

● Implementiranje sugestija za unapređenje kampanja koje se dobijaju od strane AdWorda-a;

● Pozivanje Google podrške.


Upravljanje kampanjama u pokretu

Kad pokrenete aplikaciju, možete videti pregled klikova, potrošenog budžeta i ostvarenih konverzija u prethodnom periodu. Nešto detaljnije podatke možete dobiti pregledom parametara prema oglasnoj grupi, danu u nedelji i uređaju.

Do rapidnih izmena u učinku kampanja može da dođe u bilo kom trenutku. Putem aplikacije sada možete da reagujete brzo, čak i kada niste za svojim radnim stolom. Na primer, ukoliko želite da pauzirate neku kampanju, aktivirate određene oglasne grupe, promenite max. CPC na nekim ključnim rečima, to sada možete učiniti i ako ste na seminaru, na putovanju ili u šetnji.

Takođe, primaćete prilagođene predloge koje možete primeniti odmah. Na primer, ako postoji mogućnost da ostvarite više prikaza prilagođavanjem ponuda, bićete obavešteni, te ćete u samo par klikova moći da unesete promenu u samoj aplikaciji.


Preuzimanje aplikacije

AdWords aplikacija je dostupna za uređaje koji koriste Android 4.0 ili noviju verziju. Da biste započeli korišćenje AdWords-a na svojim pametnim telefonima, preuzmite aplikaciju iz Google Play prodavnice već danas!


Utisci

Nova Android aplikacija je dostupna svim trenutnim AdWords klijentima širom sveta.

Tomi Sends, viši menadžer za plaćenu pretragu kompanije Philly Marketing Labs, izjavio je: „Brz i lak pregled i vršenje izmena na AdWords nalogu kada kod sebe imam samo mobilni telefon omogućava mi da bolje, efikasnije i blagovremeno upravljam kampanjama. Lepo je kad znam da je dovoljno da samo nekoliko puta dodirnem ekran da bih došao do informacija koje su mi potrebne bez obzira na to gde se nalazim.“

Kakvi su vaši utisci?

Jeste li već instalirali i isprobali aplikaciju?

autor: Vlada Ilić

Pošaljite Besplatan Upit