CreITive organizuje seminar pod nazivom "Integrisani Online Marketing Nastup"

U organizaciji kompanije CreITive biće održan besplatan jednodnevni seminar pod nazivom "Integrisani Online Marketing Nastup". Predavanja će se održati u prostorijama Biznis Inkubatora opštine Savski venac u ulici Kneza Miloša 47 u Beogradu, 26. Aprila 2013. godine sa početkom u 12 časova.

Cilj predavanja je da se predstavnici kompanija upoznaju sa osnovnim konceptima online marketinga kao i najnovijim trendovima i alatima u sferi Internet oglašavanja. Fokus predavanja će biti na cross-media kanalima komunikacije , Google Adwords marketinškim kampanjama ( mreži za pretragu i mreži multimedijalnog oglašavanja ), nastupu na Facebook-u ( Comunity menagment, FB Ads, FB Apps) kao i integraciju svih marketinških platformi radi što boljih rezultata. Predavanje treba da edukuje predstavnike firmi kako da iskoriste pun potencijal online kampanja radi povećanja direktne prodaje, jačanja svesti o brendu svojih proizvoda/ usluga kao i dostazanju širih poslovnih ciljeva.

Koncept seminara obuhvata 4 predavanja u trajanju od po 45 minuta sa pauzama između istih. Mesta su ograničena, a prijave traju u periodu od 4. do 20. aprila.
Na otvaranju seminara će prisustvovati medijski partneri događaja. Seminar se završava svečanim koktelom u prostorijama Biznis inkubatora Srbije.
Za sve dodatne informacije se obratite Aleksandri Petričević na broj telefona 060/08 53 746 ili putem e-mejla aleksandra.petricevic@creitive.rs

Prijavite se za seminar ovde.

Pošaljite Besplatan Upit