Škola digitalnih kanala komunikacije

Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima Gradske uprave grada Beograda u saradnji sa kompanijom CreITive održaće 18. juna u prostorijama Doma omladine seminar o digitalnom marketingu pod nazivom "Škola digitalnih kanala komunikacije".

Centralna tema seminara će biti kreiranje i vođenje kampanja na socijalnim mrežama i Google Adwords oglašavanje. Sertifikovani predavači i predstavnici kompanije CreITive će prisutne upoznati sa korišćenjem marketinga u digitalnom svetu, vođenjem kampanja na socijalnim mrežama kao što su Facebook, Instagram, Twitter i dr. i osnovama Google Adwords platforme, sa osvrtom na konkretne primere i savete za poboljšanje onlajn nastupa, kao i značaj kreiranja integrisanog pristupa.

Konferencija će se održati u četvrtak, 18. juna, u sali "Americana" (Makedonska 22, Beograd) od 11 do 15 časova. Kotizacija je besplatna, ali je broj mesta ograničen.

Pozivamo sve studente završnih godina fakulteta, master i doktorskih studija, zainteresovane za digitalni marketing da se prijave popunjavanjem kratke kontakt forme i njenim slanjem na seminar@creitive.rs. Svi su u mogućnosti da uz prijavu pošalju i svoj CV i na taj način postanu potencijalni kandidati za praksu sa mogućnošću zaposlenja u kompaniji CreITive.

Dom omladine Beograda podržao je ovaj projekat u sklopu svoje Škole omladinskog preduzetništva.

Pošaljite Besplatan Upit